top of page

MERKEVAREBYGGING

Du driver sannsynligvis ikke alene i markedet, så det gjelder å være synlig. Merkevarebygging handler om løftet du gir til kunden din. Hva kan dine kunder forvente fra dine tjenester eller produkter, og hva skiller deg fra dine konkurrenter? Varemerket ditt er basert på hvem du er, hvem du ønsker å være og hvem folk oppfatter deg å være.

Det er langt fra alle som har en merkevarestrategi, og det er ikke alltid nødvendig. For Coca-Cola så er merkevare helt essensielt, men merkevarestrategi er ikke nødvendigvis kritisk for et mindre selskap. Dersom selskapet ditt er i vekst så vil det være hensiktsmessig å etablere en merkevarestrategi.

For å bygge en sterk merkevare er det først og fremst viktig å ha en overordnet strategi, noe overraskende mange selskap ikke har. Hvordan skal du klare å posisjonere deg i markedet hvis du ikke har en strategi med klare prioriteringer? Dette vil også være viktig for merkevarebyggingen. Uavhengig av hva som passer for ditt selskap; dette kan vi hjelpe deg med.

bottom of page