Personvernerklæring 

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Digital forest AS (organisasjonsnummer 924745010) samler inn og bruker personopplysninger.
 

Om den behandlings-ansvarlige


Behandlingsansvarlig, representert ved daglig leder, er den som er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger på digitalforest.no. Kontaktopplysninger til den behandlingsansvarlige:


Digital forest AS
Slalåmveien 5 B
1350 Lommedalen
Tlf: (+47) 4063 9370
Org.nr: 924745010


Bruk av informasjonskapsler


Digital forest bruker informasjonskapsler (cookies) for å forstå hvordan nettstedet brukes og dermed gi våre besøkende en så god brukeropplevelse som mulig. Ved bruk av vårt nettsted aksepterer du at slik informasjonskapsler benyttes.


Hva er informasjonskapsler/cookies?


Informasjonskapsler er noe de fleste nettsider benytter seg av i dag. En informasjonskapsel er en kode/tekstfil som legges i din nettleser når du besøker våre sider. Den gjør at vi kan se hvilke sider som besøkes, hvilke knapper som klikkes på og hvordan du navigerer på siden. Vi samler også inn informasjon for eksempel om hvilken nettleser du bruker, hvordan du navigerer, og tiden som brukes på besøk. Dette gjør vi for å tilpasse innholdet på nettstedet til deg som bruker så godt som mulig. De fleste nettlesere (Internet Explorer, Google Chrome, Firefox, Safari og så videre) er stilt inn til å akseptere informasjonskapsler automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at informasjonskapslene ikke aksepteres. Vi gjør oppmerksom på at dette kan medføre at svært mange nettsider ikke lenger vil fungere skikkelig.

 

Hva vi bruker Digital forest informasjonskapsler til:


Google Tag Manager
Google Tag Manager håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til tredjepartsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics) og brukes til optimalisering av nettsiden og markedsføringstjenester. Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager.


Google Analytics
Dette analyseverktøyet brukes for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på våre nettsider. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles tjenere. Vi lagrer data som bevegelser på nettsiden og visse handlinger (for eksempel om du benytter et skjema). Alle opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.


Facebook og Linkedin Pixel
Facebook og Linkedin Pixel benyttes for å styre og måle effekt av annonsering i sosiale medier. Ved å spore handlingene brukeren utfører på nettstedet er vi i stand til å forbedre annonsekampanjer, lage smarte målgrupper og drive remarketing. (Facebook pixel benyttes også for Instagram, Messenger, Instant Articles og Audience Network, og bruk av Facebook pixel dekker derfor også disse kanalene). Disse medienes analyseverktøy gir oss tilgang til statistikk der vi blant annet får vite hvilke sider som er besøkt som følge av en annonsekampanje og hvilke handlinger som er utført (bestilling/ kontaktskjema). Denne informasjonen er anonymisert.


HubSpot og CMS
Hubspot og webplattformen Wix er Digital forest sitt system for webanalyse, CRM, salgsoppfølging og publisering for deler av vårt nettinnhold. Dersom du har lagt igjen e-postadressen din på våre nettsider (påmelding kurs, nedlastning av innhold eller sendt oss en henvendelse) vil du få en profil i verktøyet som følger dine nettbesøk. Opplysninger som lagres er navn, e-postadresser, IP-adresse, firma og eventuelt hva en henvendelse handler om. 


Innhenting av kontaktinformasjon

 

Kontaktinformasjon som samles inn gjennom skjemaer på våre nettsider lagres i HubSpot. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten. Våre data om kunder (kontaktinformasjon) lagres også i dette CRM-systemet, men får ingen tilsendt informasjon uten aktivt samtykke.


Eksempel på skjema:
Kontaktskjema
Påmelding til kurs, seminarer og arrangementer
Nedlastbare dokumenter som e-bøker eller annet
Påmelding til å motta nyhetsbrev


Formålet med informasjonen som innhentes:
Å gi brukeren tilgang til våre produkter og tjenester
Å sende relevant informasjon til brukeren
Å kunne ta kontakt for å tilby produkter eller tjenester i salgsøyemed


Dersom du har gitt oss ditt samtykke til utsendelse av nyhetsbrev og lignende, vil din informasjon lagres inntil du aktivt ber oss om å slette dine data. Behandling av personopplysningene er basert på samtykke, og du kan til enhver tid trekke samtykket tilbake. Kontaktdata som vi har lagret for å følge opp potensielle kunder, og vi vil følge våre retningslinjer for jevnlig sletting av slike data.


Du har rett til innsyn i personopplysninger om deg og hvordan de behandles. Du har også rett til å få opplysningene rettet, slettet eller å begrense behandlingen av personopplysningene i henhold til personopplysningsloven.
Du kan kontakte oss på info@digitalforest.no for tilgang til, endring eller sletting av informasjon.


Den registrertes rettigheter

 

Dersom du ikke er fornøyd med måten vi behandler personopplysninger eller mener at vi bryter personvernregelverket, har du rett til å klage til Datatilsynet. Du finner mer informasjon om hvordan du skal gå frem for å klage på www.datatilsynet.no.